Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Sleva 5 % pro registrované

KERAMIKA - SVĚT BONSAJÍ...



 BONSAJOVÉ KERAMICKÉ MISKY - "SVĚT BONSAJÍ"


Výroba bonsajových misek "svět bonsají" má již patnáctiletou tradici. Zpočátku jsme si vyráběli keramické bonsajové misky pouze pro vlastní potřebu. Později také pro naše přátele a od roku 2007 jsme začali nabízet  keramické výrobky i na našem e- shopu.
Chceme nabídnou našim zákazníkům keramické bonsajové misky, které budou originální, ve slušné kvalitě a cenově dostupné. Všechny naše bonsajové misky jsou vyráběny ručně a každá je originálem tvarem tak i povrchovou úpravou (glazurou). Vždy je vyroben pouze jeden kus.
Po počátečním experimentování se posledních letech držíme určitého (našeho) stylu.
Naše misky mají režný vzhled, matné glazury a povrchy imitující přírodní materiály.
Misky na bonsaje vyrábíme obdelníkové, oválné, kruhové, čtvercové, skořapiny,kaskády, polokaskády, i jiné tvary podle přání zákazníka. Vyrobíme vám misku na bonsaje podle vašeho přání jak tvatrem, tak glazurou. Limitováni jsme pouze velikostí vypalovací pece, která je 40 cm.

Keramické bonsajové misky "svět bonsají" jsou vypalovány při teplotě 1200°C , tudíž jsou mrazuvzdorné a hodí se zejména pro venkovní bonsaje.


























Zpět na výpis novinek