Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Sleva 5 % pro registrované

MYKORHIZNÍ PŘÍPRAVKY

 MYKORHIZNÍ HOUBY PRO BONSAJE

Mykorhizní houby pro bonsaje jsou přátelské houby spojené s kořeny vašich bonsají, se schopností dlouhodobě předávat vaší bonsaji více živin a vody ze substrátu. Mykorhiza dokáže zpracovat všechny živiny obsažené v substrátu, lépe přijímat vodu a vše dodávat bonsajím v nejvyšší možné míře. Mykorhiza brání vyplavování živin, díky čemuž se výrazně snižuje potřeba častého hnojení.
MYKORHIZA u bonsají je důležitá především z důvodu stresu z omezeného prostoru pro kořenový systém bonsaje. S mykorhizou budou vaše bonsaje lépe chráněny proti houbovým patogenům na kořenech rostlin a budou lépe vyživovány v růstu.

ÚČINEK MYKORHIZY U BONSAJÍ

- zvýšená odolnost bonsají
- bohatší přírustky
- lepší příjem živin
- snižuje sttres a zajišťuje stabilní růst

Mykorhizní houby u bonsají fungují pouze tehdy, jsou-li ve spojení s jejich kořeny. Produkty aplikujte vždy ke kořenům

Novou inovovananou řada přípravků (neobsahují již gel) symbivit, ectovit  můžete použít už při podzimním (srpen- září) přesazování vašich bonsají.

Rozsáhlejší studii o použití a vlivu mykorhizních přípravků u bonsají si přečtěte v časopise Bonsaje-japonské zahrady-jezírka č. 30

    


                    
                         

Zpět na výpis novinek