Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Sleva 5 % pro registrované

Péče o bonsaj

Péče přináší určité kouzlo a velmi blízké spojení s bonsají, kde můžete nechat vyjádřit svoji osobnost. Péčí se rozumí nejenom technika tvarování a přesazovaní, ale také projev individuality promítnutý do bonsaje jako uměleckého díla.

Pokud jste sami vlastníky bonsaje nebo chcete obdarovat známého, který bonsaj vlastní, určitě se podívejte na naši nabídku příslušenství. V základní výbavě by neměly chybět nůžky na prostřih listů a větviček a kleště k přesnému stříhání větviček. Některé kleště jsou vhodné i na tvarovací drátyDalšími využívanými pomocníky při přesazování jsou síta, která zaručí správnou zrnitost substrátu.

Pokud uvažujete o koupi pomůcek, jako vhodného dárku, máme v nabídce některé sety, které jistě bonsajistu potěší.

setTento set základních pomůcek obsahuje : keramickou misku pro přesazování, nůžky na prostříhávání, háček na kořeny, substrát, bambusovou tyčinku, košťátko, tvarovací drát, mřížky na odtokové otvory, rukavice pro pohodlnou práci, pouzdro na nářadí a návod "Krok za krokem" (návod je v A, N, Šp, Fr).
s konvickou
Dalším tipem je dárková kazeta obsahující konvičku na zalévání, kvalitní tekuté hnojivo, nůžky na prostřih větviček a listů a brožura s užitečnými fotkami a kresbami  (Anglicky).

V dárkové kazetě lze koupit i samostatné prostříhávací nůžky o délce 210 mm nebo lze pořídit dárkovou tašku obsahující kvalitní tekuté hnojivo, prostříhávající nůžky a samotnou tašku.


 

Zpět na výpis novinek