Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Sleva 5 % pro registrované

KALENDÁŘ WORKSHOPŮ - 2015




Tak jako v letech minulých pro vás připravujeme i v tom letošním několik workshopů. Budeme pořádat tři společné dílny. Pokud bude zájem přidáme další termíny a  budeme pokračovat i na podzim. Tyto "společné dílny"jsou určeny zejména pro ty z vás, kteří s pěstováním bonsají začínáte, nebo teprve chcete s tímto krásným koníčkem začít, ale také pro už "pokročilé" bonsaisty. Protože je naše "kapacita" omezena na maximálně deset účastníků budeme letos vyžadovat zálohu , nebo platbu předem.
Máte jedinečnou možnost si v praxi vyzkoušet postupy a uplatnit vědomosti, které jste získali třeba studiem odborné literatury. A to vše za "dozoru" a s pomocí zkušeného bonsajového mistra. Výsledkem společného snažení bude nejenom bonsai, kterou si po workshopu odnesete domů, ale i praktická zkušenost a dobrý pocit z "vytvoření" vlastní bonsaje.

WORSHOPY se budou konat v zázemí naší firmy,(Družstevní 2, MIROSLAV, okr.Znojmo), kde si budete moci také zakoupit "polotovary" na kterých budete pracovat. Máte také samozřejmě možnost pracovat na vlastní bonsaji nebo polotovaru, který si přinesete s sebou. Vašimi lektory budou zkušení mistři v tomto oboru Václav Novák, Libor Kajš, Jan Bučil a Petr Hron.









Zpět na výpis novinek